Home collection

Societatea VS Comunication are la dispoziţie o reţea de agenţi extinsă pe întreg teritoriul naţional, specializaţi în serviciul Home Collection. Gradul înalt de profesionalism permite agenţilor să ajute căt mai mult debitorul prin consiliere, pentru a rezolva cât mai eficient situaţia datoriilor sale.

Mai mult decât atât, angajaţii noştri sunt rezidenţi în zona în care lucrează şi acest fapt le permite să realizeze mai multe vizite la domiciliul debitorilor într-o perioadă scurtă de timp. Intervenţiile pe teren sunt coordonate şi monitorizate în mod constant de către sediul central. De la primirea şi până la predarea dosarelor, agenţii sunt asistaţi, ajutaţi şi coordonaţi de către responsabilul agenţilor de teren. Mai mult, acesta se ocupă cu monitorizarea performanţelor prin intermediul unui raport definit şi întreţinut în mod riguros. Schimbul de informaţii între responsabilii filialei şi agenţii de teren se realizează rapid şi eficient cu ajutorul unei conexiuni la Internet. Agentul poate să primească în acest fel toate informaţiile necesare pentru a putea lucra dosarele şi a furniza on-line rezultatul muncii sale.

Reposesii de bunuri

Prin intermediul reţelei de agenţi recuperatori, extinsă pe întreg teritoriul naţional, societatea VS Comunication recuperează toată tipologia de bunuri: autoturisme, bunuri mobile şi imobile, utilaje, echipamente, etc. Gradul înalt de profesionalism permite agenţilor de teren să recupereze în cel mai scurt timp bunurile, care sunt transportate în condiţii de siguranţă la depozitele sau parcurile auto ale clienţilor, cu cele mai mici costuri.